HOTOVÁ JÍDLA - TRADIČNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ
Výpis produktů

Ideální chalupářské jídlo, které známe všichni. Hodí se k němu čerstvý křupavý chléb. Množství klobásy uspokojí i toho nejnáročnějšího jedlíka. Doporučujeme...

Tradiční klasický recept. Omáčka je z kuřecího vývaru s přidáním hub.

Výborné, tradiční jídlo z loupaného žlutého hrachu, jemně kořeněné. Jedna z klasik našich předků. Skvělá uzená kýta a vídeňská cibulka je součástí konzervy. Doporučujeme...

Není to standardní recept. Neděláme obyčejnou čočku na kyselo. Děláme ji tak, že ji vaříme ve vývaru a dochucujeme čerstvým tymiánem, balzamikem a zeleninou. Je normální,...

Vepřové výpečky ze tří druhů masa! Klasické jídlo, které má rád nejen každý chlap. Dlouho pečený vepřový bůček s vepřovou kýtou a krkovicí. Dejte si k tomu co jen chcete :-) My...

Ručně trhané kuřecí maso z celého kuřete bez kostí a kůží ve smetanové omáčce. Základem je samozřejmě poctivý kuřecí vývar. Doporučujeme konzervu nejdříve ohřát ve vodní...

Segedínský guláš s masem z vepřového plecka se zelím a navíc se zakysanou smetanou. Spousta maďarské papriky, cibule a vývar je základem omáčky. Doporučujeme konzervu...

Výborná špenátová hustší omáčka s kuřecím masem - kuřecí prsa. Hodí se k těstovinám nebo nokům. Doporučujeme konzervu nejdříve ohřát ve vodní lázni před další tepelnou úpravou.

Každý hovězí guláš je jiný. My jsme samozřejmě použili hovězí kližku, pro lepší chuť vylepšili červeným vínem a zahustili chlebem. Základem je mnoho cibule pro barvu a...

Dlouho pečené vepřové kostky, dochucené kmínem, hrubozrnnou hořčicí a nešetřili jsme žampiony. Doporučujeme konzervu nejdříve ohřát ve vodní lázni před další tepelnou...

Řekneme dušená mrkev. Známe ze školních jídelen. Markétin mrkvový obláček vznikne úpravou mrkve restované na cibuli a na másle a poté se dlouho dusí v hovězím vývaru. ...

Klasická receptura hovězích ptáčků se vším, co tam má být. Hovězí roštěná, hořčice, vejce, párek, okurka, anglická slanina a zavázáno provázkem (ten před ohříváním doporučujeme...